Çocuklarda Bağışıklık Güçlendirme

06-02-2022 21:58
Çocuklarda Bağışıklık Güçlendirme

Çocuklarda Bağışıklık Güçlendirme

Çocuklarda bağışıklık güçlendirme özellikle kış aylarının en çok aranılan konuları arasında yer almaktadır. Çocuklarımızın soğuk havaların da etkisiyle vücut dirençlerinde meydana gelebilecek düşüşler, karşılaşmak istemediğimiz olumsuz durumlara davetiye çıkarabilmektedir.

Bağışıklığı Güçlendiren Vitaminler

Çocuklarda bağışıklık güçlendirici konumunda olan vitaminler, hem doğal besin maddelerinden, hem de gıda takviyelerinden elde edilebilmektedir. Uzmanlar tarafından ilk etapta mevsim sebze ve meyvelerinden temin edilmesi önerilen bağışıklığı güçlendiren vitaminler, çocuklarınızın tüketim alışkanlıklarına bağlı olarak ek gıda maddelerinden de alınabilir. Özellikle bağışıklık konusunda A, B, C ve E vitaminleri önerilmektedir.

Sebze ve Meyveler

Mevsiminde alınan taze gıdalar özellikle çocukların gelişimsel süreçlerine olumlu katkılar sağladıkları gibi, hastalıklara karşı da dirençlerini arttırmaktadır.

Yeşil yapraklı ve kırmızı renkli olan sebze ve meyveler demir açısından oldukça zengindir. Ayrıca turunçgiller, elma ve muz gibi meyvelerden de potasyum ve C vitamini alınabilir.

Balık ve Deniz Mahsulleri

Deniz mahsulleri ve balık çeşitleri çocukların bağışıklığını destekleyen yararlı yağ gruplarını bünyesinde barındırmaktadır. Omega 3 ve 6 yağları, çocuklarınızın bedensel ve zihinsel gelişimleri açısından da mutlaka tüketilmesi gereken besin içeriklerindendir.

New Life EFA Sıvı Balık Yağı lezzetli tadı ve yüksek DHA oranı ile çocuklarda bağışıklık sistemi güçlendirmeye yardımcı olur. Omega 3 odaklanmayı kolaylaştırır, hiperaktiviteyi kontrol altına alır.
Hafızayı güçlendirir, matematik zekasını artırır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.