Damar Tıkanıklığı Nasıl Önlenir?

10-01-2022 00:10
Damar Tıkanıklığı Nasıl Önlenir?

DAMAR TIKANIKLIĞI NASIL ÖNLENİR?

 

İnsanlar hayatları boyunca bazı şeyleri yapmamaları gerektiğini bilerek yaparlar geç kaldıklarında da keşke derler. Bunlardan biri sigaradır. Sigara içenlerin tümü sigaranın ne kadar zararlı olduğunu bilirler ve yine de içmeye devam ederler. Oysa günü geldiğinde doktor, geç kaldınız dediği gün sigaradan derhal vazgeçerler ama...

Vücudumuzda yaklaşık kırk kilometre tutarında bulunan damar yapımızda küçücük bir noktanın tıkanması halinde çekilen sıkıntıların neler olduğunu anlatmamıza gerek bile yok. Peki damarlarımız için bir şeyler yapıyor muyuz?

Yirmili yaşlara kadar damarlarda birikimin olmaması veya çok az insanda olmasının nedeni kandaki Nitrik Oksid miktarının yüksekliğindendir. 20-40 yaş arası yavaş yavaş azalan Nitrik Oksid miktarı kırklı yaşlardan sonra yok denilecek seviyeye kadar iniyor. İşte kırklı yaşlardan sonra damar ve kalp hastalıklarındaki artışların nedeni ve damar tıkanıklığı belirtisi çoğu zaman bu oluyor. Peki damar tıkanıklığı nasıl önlenir?

Kabuklu kuruyemişten elde edilen l.ARGENIN ve karpuzun beyaz tabakasından elde edilen l.CITRULIN in doğru oranlarda kullanılmasıyla kandaki Nitrik Oksid miktarı yükselince damarlarda tıkanmalara neden olan plakların birikmesi önlenebilmektedir. Böylece plak birikimi varsa daha fazla olması önlenmekte, sonrasında ise olanların yavaş yavaş çözülmesi gerçekleşebilmektedir.

l.ARGENIN ve l.CITRULIN içeren VİTALİFE besin takviyesi damar sağlığını geliştirmek için üzüm çekirdeği özü, Acerola ve pancar özleri ile güçlendirilmiş bir formüle sahiptir. Günlük ihtiyacımız olan tüm vitamin ve mineralleri içeren VİTALİFE karışımı ile bu günden daha sağlıklı yaşamak ve damar tıkanıklığını önlemek için tedbirinizi alabilirsiniz.

Her sabah bir şase soğuk suya karıştırılarak bir nar suyu gibi içilmesi geleceğe yapılacak bir yatırım olacaktır.


 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.