Yaşlanmayı Geciktirme Yöntemleri

28-03-2022 18:31
Yaşlanmayı Geciktirme Yöntemleri

Yaşlanmayı Geciktirme Yöntemleri

Cildimizin yapısında bulunan kolajen ve elastin cildin gergin kalmasını sağlayan proteinlerdir. Yaş aldıkça bu proteinler gevşemeye başlar ve cildimizde kırışıklıklar meydana gelir. Genetik yapımızı değiştirmek mümkün değildir ancak bu süreci çeşitli yöntemler sayesinde yavaşlatarak yaşlanmayı geciktirmek mümkündür.

Bu yöntemlerden ilki ve en önemlisi sağlıklı beslenmektir. Sağlıklı beslenmek hayatımızın her yaşında önemli olduğu gibi yaşlılık dönemi başlangıcında da oldukça önemlidir. Vitamin ve mineral içeren bir öğün planına sahip olmak sizin sağlıklı ve zinde kalmanızı sağlayarak yaşlanmanızı geciktirecektir. Sağlıklı bir yaşam biçimi belirledikten sonraki adım ise cilt bakımınıza özen göstermeniz olacaktır.

Yaşlanmayı Geciktirmek İçin Ne Yapılır

Yaşlanma karşıtı kremler, serumlar cildinizin kırışmasını ya da sarkmasını geciktirmekte büyük öneme sahiptir. Ancak yaşlanma karşıtı serum ya da kremler, kırışıklıklar henüz oluşmadan, cilt elastik yapısını kaybetmeden kullanılırsa etkisi çok daha iyi görülür. Böylece kırışıklık engelleme gibi amaçlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz. Sıkça duyulan ve merak edilen anti aging kremler, cildin yaşlanmasını geciktirmek için kullanılan bakım ve medikal kremlerinin tümüne denilmektedir.

Yaş ilerledikçe ortaya çıkan ince çizgiler, solgun cilt rengi, cilt sarkması ya da kahverengimsi lekeler cilt yapısındaki kolajen eksikliğinden dolayı oluşmaktadır. Yaşlanma karşıtı kremler ise cildin kolajen eksikliğini giderir ve hyaluronik asit katkısı ile cildin canlılığı ve parlaklığı yeniden kazandırılır.

Ecz. Mehmet Müderrisoğlu tarafından geliştirilmiş olan Age Stop Krem yaşlanma karşıtı koruma sağlamaya yardımcı olur. Cildinizin sağlıklı yapısını korumak ve yaşlanma sonucu ortaya çıkan tüm bu olumsuz etkileri yavaşlatmak için geliştirilmiş bir cilt bakım ürünüdür.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.